Představujeme nová séra kosmetiky My

Letos jsme se konečně dočkali naší startovací řady sér, která jsme pro Vás měsíce připravovali.
 
Nyní si je společně představíme a řekneme si něco o tom, čím vynikají.
 
Kosmetika bez vody
To pro nás byla jasná volba, vzhledem k tomu, že jsme prodejci obrovského portfolia kosmetických olejů a tak jsme je chtěli začlenit i do našich sér.
 
Jednou z výhod kosmetiky bez vody je fakt, že voda může snižovat životnost produktu – ve vodě se totiž množí více mikrobů, které se do obalu dostávají s každým použitím. Proto se používají do kosmetiky s vodou konzervanty a to je cesta kterou my jsme se rozhodli nevyadat.
 
 
Séra na různé problematiky
Protože se nás spousta klientek ptala na další a další produkty, rozhodli jsme se vytvořit základní portfolio pleťových sér dle nejčastějších dotazů a poptávek.
 
Rozhodně jsme nad nimi strávili spoustu času, testovali je na sobě, dávali si zpětné vazby a až v momentě kdy jsme o nich byli přesvědčeni, dostaly se do prodeje. Naše séra jsou založena na nosných olejích s přídavky přírodních extraktů z rostlin a čistých olejů esenciálních.
 
 
clanek
 
Esenciální oleje v sérech
Mají v kosmetice kromě aromaterapeutického účinku a navozujících příjemných pocitů také své místo pro účinky na různé kožní problémy. Funkčnost těchto přírodních olejů je známá již po staletí a to je důvod proč se k nim lidé rádi vrací a dostávají své popularity.
 
Nejprodávanějším a nejpoptávanějším sérem z naší řady je sérum na růžovku.
 
S tímto kožním onemocněním se potýká čím dál více lidí a proto jsme se ho rozhodli vytvořit pro Vás s přídavkem aktivní přírodní látky DIAM Oleoactif® jejíž základem je kokosový olej a dubový extrakt. Tato přírodní aktivní látka byla testována na zánětlivé kožní projevy a setkala se s velkým úspěchem. 
 
S podobnou péčí jsou pro Vás vytvořena všechna naše prvotní séra a už nyní víme, že jistě nebudou poslední…