Nakupte nad 1000Kč a k objednávce Vám přibalíme BIO Meruňkový olej 50ml zcela ZDARMA.

SENSITIVE - Rosacea Sérum 30 ml

Neohodnoceno
Značka: My
549 Kč
Skladem (>5 ks)
Obsah
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Velmi účinné sérum pro citlivou pokožku bylo složeno z látek, které jsou velmi šetrné pro pokožku a zároveň zabraňují jejímu začervenání.

Významnou složkou v tomto séru je Bakuchiol, extrakt z Persicaria tinctoria  a aktivní lipidový extrakt z ovsa. Jednou z hlavních složek je ovesný olej, který zvyšuje elasticitu kůže, usnadňuje hojení a zmírňuje podráždění zejména v souvislosti s lupénkou a kožní dermatitidou. Sérum  obsahuje vzácné amazonské oleje, jako je  Acai Berry a Pequi, dále pak extrakty z Aloe Vera a z řasy Dunaliella salina. Sérum zanechává pleť hydratovanou, vyživenou a zklidněnou.

Sérum je vhodné na Rosaceu díky aktivním přírodním látkám.

sensitive

baner-ritual

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

AKTIVNÍ LÁTKY, EXTRAKTY A SLOŽKY 

  

Buy Bakuchiol - Ingredients Online | Faithful to Nature

BAKUCHIOL - SYTENOL® A 

je 100% přírodní látka, která je svými účinky  srovnatelná s RETINOLEM, ale je výrazně hydrolyticky a fotochemicky stabilní. Navíc vykazuje mnohem menší podráždění a senzibilizaci kůže. Často bývá zaměňován s Babchi oil nebo Bakuchi Oil, který obsahuje jen 1-12 % Bakuchiol, zatímco Sytenol A obsahuje min. 99 % čistého Bakuchiolu.

Sytenol® A má pozitivní účinky na kůži poškozenou akné několika způsoby (doloženo studiemi in vitro a in vivo):

  • zabraňuje peroxidaci kožních lipidů a nedochází k poškození ochranného pláště pokožky
  • kontroluje nadměrné množení bakterií na kůži
  • inhibuje prozánětlivé geny a enzymy
  • snižuje keratinizaci kůže

 Navíc bojuje proti stárnutí kůže, a to tak, že:

  • má stimulační účinek na kolagen
  • zvyšuje pružnost a pevnost pokožky
  • redukuje vrásky

 polygonum tinctorium | Indigo plant, Plants, Garden plants

 BLUSH Oleoactif ®

- účinně kombinuje aktivní látky z rostliny Persicaria tinctoria, česky rdesno barvířské  v řepkovém oleji a vytváří tak jedinečný, vysoce ochranný komplex pro citlivou a sensitivní pokožku. Testy prokázaly jeho dvojitou protizánětlivou účinnost a účinnost proti volným radikálům. Poskytuje přirozený štít proti „zánětlivému stárnutí“ – součásti procesu stárnutí charakterizovaného chronickým zánětem nízkého stupně.

 
Výsledky:
 
Klinické testy byly prováděny na účastnících ve věku 20-56 let.
V horní vrstvě pokožky snižuje množství hemoglobinu až o 56% a zabraňuje začervenání kůže o 70 % již po třech aplikacích.
 
 
Byla prokázána účinnost na uchazečích s růžovkou a kožní dermatitidou již po prvním použití.
 
 
 
 
Dunaliella Salina - Algotherm 

 

IBR-CLC®

Extrakt z mořské řasy Dunaliella salina, která byla pojmenována po francouzském vědci Dunalovi, který ji v 19. století objevil v solných nádržích na odpařování mořské vody v jižní Francii. Řasa obsahuje vysoké množství B-karotenu, působí tak jako přirozená ochrana před UV zářením a je proto hojně využívaná v přírodní kosmetice místo synteticky vytvořeních ochranných filtrů. 
Fytoen a fytofluen  jsou přírodní bezbarevné karotenoidy vyráběné a extrahované z karotenogenních řas a rostlin, které poskytují ochranu pleti před UV zářením a ovlivňují krásu pleti. 
 

 

 

Raisio investing to make oat plant carbon neutral | 2020-06-17 | World Grain
 
AvenaPlex®
 
aktivní lipidový extrakt z ovsa, jedinečná a účinná  látka z ovsa, která obnovuje a chrání lipidovou bariéru pokožky a pomáhá předcházet a zvládat projevy stárnutí pleti.
  • viditelně snižuje zarudnutí pleti způsobené stresem
  • viditelně redukuje vrásky a zvyšuje hydrataci pro mladistvější pleť
  • zvyšuje produkci kyseliny hyaluronové v pleti a doplňuje hladinu ceramidů
  • účinná směs ceramidů, sterolů, fosfolipidů a dalších pleti prospěšných molekul
  • má vynikající absorpční schopnost pokožky, která vede k nemastnému pocitu
  • má 40 % celkového obsahu polárních lipidů
 
 
 
NRM Aloe Vera Leaf (500 Gram) : Amazon.in: Health & Personal Care
 
Extrakt z ALOE VERA 
 
Aloe extrakt se vyrábí macerací listů Aloe Vera v sójovém oleji. Aloe je známá tím, že hydratuje pokožku tím, že přivádí k povrchu kyslík a zvyšuje syntézu i pevnost kožní tkáně.
Aloe zlepšuje schopnost hydratace pokožky, napomáhá odstraňování odumřelých kožních buněk a má účinnou penetrační schopnost, což přispívá k celkovému zdravému estetickému vzhledu.
Pokožka bude hydratovaná a získá hydratovaný a pružný vzhled. 
 
 
 The Sweet Benefits of Squalane – 3 Graces Beauty

SQUALANE

je získávaný z cukrové třtiny, regeneruje pokožku, zmírňuje její podráždění a ulevuje suché a popraskané pleti. Zabraňuje ztrátě vody v pokožce a tím napomáhá její hydrataci. Tento nemastný olej je:

  • nekomedogenní
  • zlepšuje buněčný obrat
  • váže vlhkost a poskytuje pleti výživu
  • zlepšuje pružnost pokožky
  • zlepšuje lipidovou bariéru pokožky
  • snižuje výskyt vrásek a jemných linek
  • zlepšuje hladkost pokožky

  

 

Klinická studie po používání 2x denně 5% squalane v produktu za 28 dní

 

 Oat Processing | Grain Processing | Bühler Group

 

OVESNÝ OLEJ
 
je nabitý ceramidy, uzamyká vlhkost a vytváří ochrannou bariéru pokožky. Zvyšuje elasticitu a pružnost a zároveň napomáhá k hojení zánětu, je účinný proti popraskání a podráždění. Napomáhá v boji proti lupénce, kožní dermatitidě a ekzémům. Revitalizuje a omlazuje pleť a zanechává jí hladkou.
 
Pequi Fruit | Nutrition facts-Pequi Fruit | Health benefits
PEQUI OLEJ
 
z plodů stromu Pequi, divoce rostoucích v amazonském pralese. Obsahuje kombinaci esenciálních mastných kyselin, je bohatý na vitamin A, proteiny a bílkoviny. Je vysoce změkčující a hydratující, je vhodný pro suchou a popraskanou pokožku, přispívá k léčení kožních problémů  jako je atopický ekzém, lupénka a psoriáza.
 
 
The amazing health benefits of Acai Berry. – The Holistic Ingredient
 
ACAI BERRY OLEJ
 
Olej se získává z tmavě fialových bobulích palmy Acaí, z amazonských deštných pralesů. Obsahuje obrovské množství živin, jako Omega-3, Omega-6 a Omega-9 esenciální mastné kyseliny, které podporují buněčnou strukturu, fytosteroly, vitamíny  B1, B2, B3, C a E, minerály, draslík a vápník a esenciální aminokyseliny. Dále je velmi bohatý na antokyany a fenoly, které jsou silnými antioxidanty. Olej má silné hydratační schopnosti, je vhodný na zralou, suchou, problematickou či poškozenou pokožku.
 
JOJOBA OIL - House of Rocem
JOJOBOVÝ OLEJ
 
je ve skutečnosti tekutý rostlinný vosk, který má podobné vlastnosti jako kožní maz. Obsahuje vitamíny A, E, D , antioxidanty a mastné kyseliny. Má vyživující a regenerační účinky, pomáhá zklidnit citlivou a zánětlivou pokožku a zároveň v ní zadržuje vlhkost.
 
Coconut Shredded India 200g Online at Best Price | Freshly Nuts | Lulu KSA
 
CAPRILYS - MCT 
 

Náš Caprylis je získávaný z kokosového oleje. Má vyhlazující, změkčující a zjemňující účinky. Nezanechává pleť mastnou. MCT olej prospěšný pro pokožku, přirozeně ji hydratuje a zároveň obsahuje Omega-3 mastné kyseliny.

MCT je zkratka pro triglyceridy se středně dlouhým řetězcem a označuje mastné kyseliny, které obsahují triglyceridy se střední délkou řetězce, tedy 6 až 12 uhlíků, na rozdíl od triglyceridů s kratším nebo delším řetězcem. Přirozeně se vyskytují v kokosových ořeších, kokosovém oleji a oleji z palmových jader. 

Why Is Everyone Talking About Capric Triglycerides? - The Dermatology Review

  
 
Chamomile Extract (Chamomilla Recutita Extract) - Clinicals
 
HEŘMÁNEK MODRÝ 
 
je skvělou volbou, když chcete podpořit celkové zdraví pokožky a pomoci při léčbě ran a podpoře hojení jizev. Je účinný i při snižování nežádoucích svalových křečí a při minimalizaci bakterií.
 
 
Copaiba Balsam Essential Oil | Organic Copaifera Officinalis Resin Oil -  Nature In Bottle 
 
COPAIBA
 
olej z pryskyřice Copaiba je získáván z "darů Amazonie". Má skvělé léčivé vlastnosti. Emocionálně působí uklidňujícím dojmem a proto je také hojně využíván v aromaterapii, wellness a pro relaxační procedury. Má zemité tóny  a napomáhá při problémech se spánkem. O tomto oleji se navíc říká, že má afrodiziakální účinky.
 
✓ vitamin e free vector eps, cdr, ai, svg vector illustration graphic art
VITAMIN E
 

Vitamín E neboli Tocopherol má v přírodě důležitou funkci a to proti zamezení žluknutí a oxidaci bez přidání jakýchkoliv syntetických látek. Pochází z přirozeně z rostlinných zdrojů bez GMO , slunečnicového a sojového oleje. Má vysoký obsah d-alpha- tocopherolu, který pomáhá neutralizovat volné radikály, hydratuje pokožku a zabraňuje poškození volnými radikály vyvolanému UV zářením. Sám o sobě pak obnovuje pružnost a zlepšuje vzhled suché a poškozené pleti.

 

Použití:
 
Ráno a večer naneseme několik kapek séra na čistou a hydratovanou pokožku. Jemně vmasírujeme.
 

SLOŽENÍ / INCI:

Squalane, Avena Sativa Kernel Oil, Caprilys /Capric Triglyceride, Caryocar Brasiliense Fruit Oil. Simmondsia Chinensis Seed Oil, Euterpe Oleracea Fruit Oil, Glycine Soja Seed Extract &  Aloe Barbadensis Leaf Extract, Cocos Nucifera  Oil (and) Quercus Suber Bark Extract (and) Oak Root Extract, Avena Sativa Kernel Extract, Dunaliella Salina Extract, Bakuchiol, D-Alpha Tocopherol, Chamomilla Recutita Flower Oil, Lavandula Angustifolia Flower Oil, Limonene, Linalool
 
 
 
 
 

Doplňkové parametry

Kategorie: Citlivá pleť
SKLADOVÁNÍ: NA SUCHÉM, CHLADNÉM A TEMNÉM MÍSTĚ
VÝROBCE: TERRA99 EUROPE S.R.O.
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz