Proč začít používat naše tuhé šampony - tzv.“šampuky“?

Právě jsme uvedli na trh několik tuhých šamponů, které si zamilujete.

8 důvodů proč jsou ŠAMPUKY nepostradatelným produktem ve Vaší domácnosti?

 

  1. Jsou složené ze 100% přírodních složek, takže mají blahodárný vliv na pokožku hlavy a také neznečišťují životní prostředí syntetickými odpady. 
  1. Jsou ideální na cesty! Šampuk po použití necháme vyschnout a lze ho s sebou vzít na dovolenou, do fitka, do bazénu... Kamkoliv jen chcete! 
  1. Nádherně voní! Díky obsahu esenciálních olejů, které jsou mimo jiné i přímo určené na problematiku pokožky hlavy a vlasů, působí relaxačně, aromaterapeuticky a mají emočně uvolňující účinky. 
  1. Vydrží Vám mnoho použití. Po našem testování nám šampuk na středně dlouhé vlasy vydržel 60 umytí. A to je skvělé. Nejen, že děláte to nejlepší pro své vlasy a pokožku hlavy, ale také šetříte vlastní peněženku. 
  1. Mají krásný design. Nejedna kamarádka Vám ho bude závidět. 
  1. Obsahují přírodní jíly, másla a oleje a také povrchově aktivní látky, které jsou prospěšné pro pokožku hlavy a vlasy jako takové. 
  1. Jsou vhodné pro všechny! I muži si je zamilují, protože je to nejpohodlnější způsob umytí vlasů. My je používáme celá rodina, včetně dětí. 
  1. Jako poslední bod je rovnou zodpovězení nejčastějšího dotazu a to je – pění, když neobsahují vodu a jedná se o tuhý produkt? Ano, pění! Zásluhou obsahu SCI – aktivní látky z kokosového oleje, která má, mimo nezávadnosti na životní prostředí a Vaši pleť, toto za úkol.

 

Teď už nemusíte váhat a jděte si šampuk objednat.

S láskou, kosmetika MY – Terra99