Jak se jednou pro vždy zbavit černých teček a pupínků

Pokud jste právě klikli na odkaz „Jak se jednou pro vždy zbavit černých teček a pupínků“, pak pozorně čtěte.

Chci se s Vámi podělit o svou vlastní, osobní zkušenost.

Jmenuji se Kristýna a je mi 32 let. Přesto pleť jako puberťák. Tedy čas minulý. Pořád mi je 32, ale pokožka se po letech používání nejdražší možné kosmetiky rapidně změnila k lepšímu. Teď Vám prozradím, jak jsem toho docílila v jednotlivých krocích. Přesně tak, jak to každý den dělám já.

 

RANNÍ RUTINA:

Každé ráno si po spaní, po tom, co jsem si šla lehnout odlíčená a s ošetřenou pletí,

  1. Vyčistím obličej čistícím gelem. Momentálně používám HYALURONIC, protože obsahuje kyselinu hyaluronovou a moje pokožka je teď v mnohem lepším stavu než bývala, ale střídám s gelem ACNENO, když HYALURONIC dojde.
  2. Poté tonizuji obličej levandulovým hydrolátem – jen tak popráším, hned po ránu mě to nabudí, osvěží a ovoní. Prozradím Vám tajemství a to, že nyní kromě hydrolátu, kterých máme v nabídce mnoho, testuji úžasný TONER do řady My Juvenile, ze kterého jsem nadšená a Vy budete brzy také!
  3. V posledním kroku smíchám můj oblíbený základ pro všechno a to HYALURONOVOU ESENCI se sérem ACNENO. Jen tak si esenci „pumpnu“ do ruky, za hudby a zpěvu nakapu do esence pár kapek séra, jak mi to vyjde (cca 3 – 5 kapek) a masíruji do obličeje a nezapomínám ani na dekolt! Slyšíte správně! Pár kapek zázraku Vám vystačí jak na obličej, tak dekolt.
  4. Ihned cítím pokožku hydratovanou a než si vyčistím zuby, už se jdu líčit, abych nestrašila po okolí. Voilá, ranní rutinu máme za sebou a já Vám slibuji, že to netrvá déle než čtení těchto slov!

 

VEČERNÍ RUTINA:

  1. Po celém perném dni večer přiskotačím do koupelny a začínám! Ničeho se nebojte, v podstatě jedeme podobně jako ráno, až na to, že se do hry přidá můj nejoblíbenější produkt EVER – tak se to dneska říká, že? Protože se líčím, na řasenku použiji MASCARA odličovač, na obličej Odličovací olej na obličej a obojí důkladně opláchnu vodou! Ženy, nezapomínejte všechny produkty na ODLÍČENÍ vždy smýt ještě vodou! Je to důležité, protože tyto přípravky obsahují čistící složky, které nejsou určeny k tomu, aby na pokožce zůstávaly, ale odstranily nečistoty!
  2. Po odlíčení opět použiji na vlhký obličej HYALURONIC nebo ACNENO čistící gel, opláchnu vodou.
  3. A teď! Famfáry! Na to se vážně vždycky strašně těším! Použiji čistící pudr z řady MY Juvenile! Smícháním pudru a vody vznikne příjemná, bílá emulze a tou si masíruji obličej tak dlouho, jak jen chci. Když se mi chce, používám i masážní nebo čistící kartáčky. Pudr má jemné, exfoliační účinky, pokožka je pak prostě heboučká a celá k pomazlení! Ten se doporučuje používat cca třikrát týdně, právě kvůli jeho exfoliačním účinkům. Ale moje pleť to snese každý den. Je plný přírodních jílů.
  4. Všechny předešlé kroky praktikuji ve vaně, protože je to tak pro mě nejpohodlnější a po výstupu z koupele již pokračuji jako ráno – hydrolát + esence + AcneNo sérum. To na večer někdy střídám s olejem Kumkumadi, olejem z černého kmínu a nebo, když je pokožka více podrážděná sérem Sensitive a pokud si při pohledu do zrcadla připadám staře, nepohrdnu nikdy sérem BRIGHT z řady My Juvenile, které obsahuje patentované aktivní látky a navíc má dokonalou vůni!

 

TIP před samotným koncem! Protože mám desetiletou dceru, tak i jí zajímá kosmetika. Abych jí někdy začlenila do tohoto světa, jednou týdně si uděláme masku z Amazonských jílů. Protože jsou to ty nejkvalitnější jíly, nebojím se, aby je používala i ona. Jen já si dávám šedý, na problematickou pokožku a dceři růžový J Nezapomeňte smíchat s hydrolátem a nosným olejem nebo medem, aby maska z jílu zůstala dlouho vlhká. Po zaschnutí už nemá účinek. 

Ženy, dívky, dámy… to jsou mé zaručené tipy jak se zbavit výskytu černých teček a zlepšit stav své pokožky a pod to se podepíšu. Nesmíme však opomínat již tak známé fráze, které jsou prostě a jednoduše postaveny na faktech a pravdě!

NESAHAT SI NA OBLIČEJ!

DOSTATEČNĚ PÍT VODU A BYLINKOVÉ ČAJE!

SNAŽIT SE JÍST ZDRAVĚ, POKUD TO JEN PŮJDE! (A věřte mi, já jako velká milovnice jakéhokoliv jídla nebo fast foodu, vím o čem hovořím!)

VŠECHNY výše zmíněné body NEPODCEŇOVAT a chraň Vás pán svatý, pokud někdy půjdete spát NALÍČENÁ!

 

Abyste si nemyslely, že neukážu i důkaz, že vím o čem mluvím, tak takhle vypadala moje pleť bez make-upu :

 

face-03