Nakupte nad 1000Kč a k objednávce Vám přibalíme BIO Meruňkový olej 50ml zcela ZDARMA.

Olej na vousy - Rosewood, Ylang Ylang 30 ml

Neohodnoceno
299 Kč
Skladem (>5 ks)
Velmi příjemný olej na vousy pro péči o ně a hydratování pokožky pod nimi. Přidaná složka Hemisqualane pleť nezatěžuje a nezanechává ji mastnou. Díky přírodnímu složení jako je ArganovýJojobový a Para olej jsou vousy hydratované a uchovávají si lesk a zdravý vzhled.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pomocí vysokého obsahu vitamínu E dochází k posílení kořínků vousů a tím pádem podporuje i jejich růst.

Olej je obohacen esenciálními oleji z Růžového dřeva a Ylang Ylang, které působí smyslným dojmem a řadí se v pánských vůních mezi sladce kořeněné.

 

rosewood

 

Nosné oleje

Arganový olej - je bohatý na kyselinu linolovou, Omega-6 a Omega-9 mastné kyseliny, které pomáhají pokožce udržovat pružnost a zároveň snižují výskyt vrásek. 

Jojobový olej – získávaný ze semen keře jojoby. Obsahuje vitamíny A,E,D , antioxidanty a mastné kyseliny. Má vyživující a regenerační účinky.

Andirobový olej – přímo z deštných pralesů Amazonie. Obsahuje vysoké množství Omega 6 a 9 mastných kyselin, vitamin E a rostlinných fytosterolů. Má silně antioxidační účinky, pomáhá proti zarudnutí a zánětům.

Olej z para ořechů– Olej z para ořechů má skvělé vlastnosti pro lesk a vzhled vousů. Jeho hydratační schopnosti pomáhají zklidnit suchou pokožku a bojuje proti svědění. Obsahuje kyselinu linolovou která působí hluboko do pokožky a má zjemňující a vyhlazující účinky

 

Esenciální oleje

Olej z růžového dřeva  – z udržitelně vytěženého dřeva stromu Aniba Rosaeodorapocházelícího z Brazilských lesů. Je vhodný pro jakýkoliv typ pleti, včetně mastné, citlivé nebo zralé. Často se používá jako základní tón v parfémech a vůních

Ylang Ylang – získávaný z květů rostoucích v Indonésii. Má smyslnou, sladce kořeněnou vůni. Vyrovnává a redukuje produkci kožního mazu v pokožce. Říká se mu také přírodní afrodiziakum. Bývá také často přírodním doplňkem hydratačních směsí pro přípravky na obličej. Hojně je využíván v aromaterapii.

 

hemisqualane Hemisqualane

Čirá, olejovitá kapalina získávaná z cukrové třtiny. Vytváří nemastné struktury, proto se používá v kosmetice často v kombinaci s oleji, aby došlo ke „zlehčení“ produktu.

vitamin-e
Vitamín E

Vitamin E neboli Tocopherol má v přírodní důležitou funkci a to proti zamezení žluknutí a oxidaci bez přidání jakýchkoliv syntetických látek. Sám o sobě pak obnovuje pružnost a zlepšuje vzhled suché a poškozené pleti.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz