Vážení zákazníci, spustili jsme nový věrnostní program, registrujte se a sbírejte slevy a další výhody ještě dnes.

Olej na vousy - Bergamot, Sandalwood 30 ml

Neohodnoceno
299 Kč
Skladem (>5 ks)
Velmi příjemný olej na vousy pro péči o ně a hydratování pokožky pod nimi. Přidaná složka Hemisqualane pleť nezatěžuje a nezanechává ji mastnou. Díky přírodnímu složení jako je ArganovýJojobový a Para olej jsou vousy hydratované a uchovávají si lesk a zdravý vzhled.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pomocí vysokého obsahu vitamínu E dochází k posílení kořínků vousů a tím pádem podporuje i jejich růst.

Olej je obohacen esenciálními oleji z Bergamotu a Santalového dřeva. Tyto vůně jsou jedny z nejoblíbenějších v pánské kosmetice.

 

bergamot

Nosné oleje

Arganový olej - je bohatý na kyselinu linolovou, Omega-6 a Omega-9 mastné kyseliny, které pomáhají pokožce udržovat pružnost a zároveň snižují výskyt vrásek. 

Jojobový olej – získávaný ze semen keře jojoby. Obsahuje vitamíny A,E,D , antioxidanty a mastné kyseliny. Má vyživující a regenerační účinky.

Andirobový olej – přímo z deštných pralesů Amazonie. Obsahuje vysoké množství Omega 6 a 9 mastných kyselin, vitamin E a rostlinných fytosterolů. Má silně antioxidační účinky, pomáhá proti zarudnutí a zánětům.

Olej z para ořechů– Olej z para ořechů má skvělé vlastnosti pro lesk a vzhled vousů. Jeho hydratační schopnosti pomáhají zklidnit suchou pokožku a bojuje proti svědění. Obsahuje kyselinu linolovou která působí hluboko do pokožky a má zjemňující a vyhlazující účinky

 

Esenciální oleje

Santalové dřevo – patří mezi nejlepší oleje pro každodenní použití jako léčivý parfém. Lze ho použít k nežádoucím svalovým křečím, působí protizánětlivě a ke snížení nežádoucí virové a bakteriální aktivity. V aromaterapii je považován za jeden ze základních tónů vůní.

Bergamot – pro svou sladkou svěžest je jedním z nejběžněji používaných surovin při výrobě parfémů, ze jména pro muže. Emočně a energicky působí relaxačně a má uklidňující účinky.

 

hemisqualane Hemisqualane

Čirá, olejovitá kapalina získávaná z cukrové třtiny. Vytváří nemastné struktury, proto se používá v kosmetice často v kombinaci s oleji, aby došlo ke „zlehčení“ produktu.

vitamin-e
Vitamín E

Vitamin E neboli Tocopherol má v přírodní důležitou funkci a to proti zamezení žluknutí a oxidaci bez přidání jakýchkoliv syntetických látek. Sám o sobě pak obnovuje pružnost a zlepšuje vzhled suché a poškozené pleti.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz