Vážení zákazníci, spustili jsme nový věrnostní program, registrujte se a sbírejte slevy a další výhody ještě dnes.

NR.71 - Olej ze Zelené Kávy - BIO

Neohodnoceno
370 Kč 650 Kč od 370 Kč
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Obsah
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

INCI: COFFEA ARABICA SEED OIL

Olej ze zelených kávových zrn se získává lisováním čerstvých zelených zrn rostliny Coffea arabia za studena. Tato malá zrnka obsahují velké množství prospěšných látek. Již léta je používají brazilské ženy jako zkrášlující prostředek a v současné době je využívají některé z nejznámějších světových lázní k čištění pokožky a k léčbě celulitidy.

Původ: Brazílie

Detailní informace

Detailní popis produktu

Na rozdíl od praženého kávového oleje má zelený kávový olej jemnou, ale jedinečnou vůni, která je svěží, zelená a čerstvá. Má vynikající složení fytosterolů, antioxidantů, vitaminu E a esenciálních mastných kyselin, což z něj činí jednu z nejúčinnějších a nejluxusnějších složek péče o pleť na trhu. Olej ze semen zelené kávy obsahuje velmi malé množství kofeinu. Kofein je rozpustný ve vodě a během lisování za studena se malá stopa vody smísí s olejem. Díky tomu je olej ze zelené kávy prospěšný v krémech a balzámech určených k léčbě ekzémů a lupénky.

Olej ze zelené kávy vykazuje vynikající roztíratelnost na pokožce, takže je ideální jako masážní olej nebo nosič pro jedinečné přípravky na ošetření pokožky. Olej ze zelených kávových zrn je bohatý na fytosteroly, které podporují výbornou retenci vlhkosti, rychlou penetraci a dobrou přilnavost v rámci kosmetických aplikací. Úžasný pocit a výkon oleje ze zelené kávy z něj činí ideální složku v jakémkoli přípravku péče o pleť; nebo jej lze použít samostatně jako sérum. Káva navíc obsahuje enzymy, které stimulují detoxikaci a napomáhají čištění, a je tak ideální složkou jakéhokoli přípravku péče o pleť určeného k ošetření aknózní nebo problematické pleti.

Olej ze zelených kávových zrn zaujal také vedoucí úlohu při léčbě celulitidy. Enzymy obsažené v oleji ze zelené kávy pomáhají rozkládat tuk a vyhlazovat napuchlé oblasti pokožky, a proto mohou pomoci se snížením výskytu celulitidy. Snadno se vstřebává do pokožky a působí mimořádně lehce a hedvábně.

ÚČINKY

  • celulitida
  • aknózní a problematická pleť
  • masážní olej

POUŽITÍ 

  1. Obličej - Po vyčištění obličeje naneste několik kapek nosného oleje a vmasírujte jej do obličeje a krku. Použijte nemastný olej, aby se rychle vstřebal do pokožky.
  2. Tělo - Na pokožku můžete nanést několik kapek na jakoukoli část těla a vmasírováním ji hydratovat. Malé množství oleje můžete také přidat do koupele, aby se pomalu vsákl do pokožky. Některé oleje se skvěle hodí také k masáži.
  3. Vlasy - Když jsou vlasy suché, naneste několik kapek oleje do vlasů a vmasírujte je. Tím dosáhnete lesku a zmírníte krepatění vlasů, které budou mít hladkou a hedvábnou strukturu. Pro delší ošetření včetně pokožky hlavy můžete vybraný olej vmasírovat do vlasů a nechat působit přes noc. Po dokončení jednoduše umyjte vlasy.

 

MASTNÉ KYSELINY

SPECIFICATIONS (%)

Palmitic Acid C16:0

30.00 – 36.00

Stearic Acid C18:0

7.50 – 9.50

Oleic Acid C18:1 (n-9)

7.50 – 10.50

Linoleic Acid C18:2 (n-6)

40.00 – 46.00

Alpha-Linolenic Acid C18:3 (n-3)

Maximum 2.00

Arachidic Acid C20:0

2.00 – 4.00

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz