Vážení zákazníci, spustili jsme nový věrnostní program, registrujte se a sbírejte slevy a další výhody ještě dnes.

NR.67 - Bacuri olej - WILD HARVEST

Neohodnoceno
370 Kč 650 Kč od 370 Kč
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Obsah
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

INCI: PLATONIA INSIGNIS SEED OIL

Náš ekologicky vyráběný olej Bacurí se získává ze semen plodů Platonia Insignis, které pocházejí z vlhkých amazonských pralesů. Bacuri, oblíbené místní ovoce s bohatou bílou dužinou a sytě žlutou barvou, se v pralese obvykle používá jako prostředek proti bodnutí hmyzem, při léčbě kožních problémů a je považováno za zázračný prostředek proti revmatismu a artritidě.

Původ: Brazílie

Detailní informace

Detailní popis produktu

Olej Bacuri se může pochlubit mnoha stejnými výhodami jako máslo Bacuri, protože olej se ve skutečnosti získává filtrací (neboli frakcionací) másla Bacuri. Během filtrace se všechny výživné látky z másla odčerpají do koncentrovaného oleje, zatímco sloučeniny, díky nimž je máslo pevné a voskovité, zůstanou zachovány. Na rozdíl od másla, které zůstává při pokojové teplotě pevné a voskovité, má olej konzistenci podobnou typickému oleji lisovanému za studena, což usnadňuje jeho použití v kosmetických přípravcích.

Přirozené zpevňující, hydratační, stahující a buněčné obnovovací vlastnosti oleje Bacuri pomáhají hloubkově hydratovat pokožku a odstraňovat odumřelé buňky, čímž se odhalí pevnější a zdravější pokožka. Olej Bacuri je bohatý na methionin, esenciální aminokyselinu, která je hlavním zdrojem síry v těle. Tělo využívá síru k podpoře zdravého růstu vlasů, pokožky a nehtů a lze ji použít ke zmírnění výskytu skvrn a jizev.

Olej Bacuri má také silné účinky proti stárnutí, protože pomáhá stabilizovat tvorbu kolagenu a elastinu a má také antibakteriální a protiplísňové vlastnosti. Lze jej používat v surovém stavu na pokožku a vlasy nebo jej použít při výrobě kosmetických přípravků jako přírodní tónovaný hydratační přípravek, který dodá pokožce krásný zlatavý odstín. Olej z másla Bacuri má vysokou vstřebatelnost díky vysokému obsahu tripalmitinu (50 až 55 %), který rychle proniká do pokožky, což z oleje Bacuri činí fantastický zvláčňující prostředek.

ÚČINKY

  • zpevňující a stahující
  • hloubkově hydratační
  • zmírnění hyperpigmentace
  • anti-agingové vlastnosti
  • stabilizuje tvorbu kolagenu a elastinu

POUŽITÍ 

  1. Obličej - Po vyčištění obličeje naneste několik kapek nosného oleje a vmasírujte jej do obličeje a krku. Použijte nemastný olej, aby se rychle vstřebal do pokožky.
  2. Tělo - Na pokožku můžete nanést několik kapek na jakoukoli část těla a vmasírováním ji hydratovat. Malé množství oleje můžete také přidat do koupele, aby se pomalu vsákl do pokožky. Některé oleje se skvěle hodí také k masáži.
  3. Vlasy - Když jsou vlasy suché, naneste několik kapek oleje do vlasů a vmasírujte je. Tím dosáhnete lesku a zmírníte krepatění vlasů, které budou mít hladkou a hedvábnou strukturu. Pro delší ošetření včetně pokožky hlavy můžete vybraný olej vmasírovat do vlasů a nechat působit přes noc. Po dokončení jednoduše umyjte vlasy.

 

MASTNÉ KYSELINY

SPECIFICATIONS (%)

Palmitic Acid C16:0

9.00 – 20.00

Palmitoleic Acid C16:1  

1.00 - 5.00

Oleic Acid C18:1 (n-9)

58.00 – 74.00

Linoleic Acid C18:2 (n-6)

6.00 – 16.00

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz