Vážení zákazníci, spustili jsme nový věrnostní program, registrujte se a sbírejte slevy a další výhody ještě dnes.

NR.51 - Cananga EO

Neohodnoceno
Značka: My
185 Kč 470 Kč od 185 Kč
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Obsah
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Tento olej je destilován parou z čerstvě natrhaných sytě žlutých květů Canaga odorata var. Macrophylla, rostoucí na ostrově Jáva v Indonésii. Svou sladkou, tropickou a ovocno květinovou vůní nachází tento olej uplatnění v kosmetice a parfumerii.

Detailní informace

Detailní popis produktu

CANANGA 

ÚČINKY 

  • Podporuje pozitivní myšlení
  • Je uklidňující a povznášející
  • Reguluje produkci oleje na pokožce i ve vlasech
  • Zklidňuje záněty a podráždění
  • Podporuje růst vlasů

Doplňkové parametry

Kategorie: Přírodní esenciální oleje
Země původu: Indonésie
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz