Vážení zákazníci, spustili jsme nový věrnostní program, registrujte se a sbírejte slevy a další výhody ještě dnes.

NR.44 - Guava olej

Neohodnoceno
Značka: My
370 Kč 650 Kč od 370 Kč
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Obsah
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
INCI:  PSIDIUM GUAJAVA SEED OIL
 
Náš ekologicky vyráběný olej ze semen guavy se lisuje za studena ze semen Psidium guajava, tropického ovoce pocházejícího z Mexika, Střední a Jižní Ameriky, které se dnes hojně pěstuje i v jiných částech světa. Náš panenský, za studena lisovaný olej ze semen guavy má sytě oranžový odstín a krásnou, sladkou ovocnou vůni připomínající ovoce.
 
Původ: Indie
 banner

baner-ritual

Detailní informace

Detailní popis produktu

Olej ze semen guavy obsahuje velké množství lykopenu, silného antioxidantu, který bojuje proti volným radikálům a pomáhá chránit kožní buňky před poškozením sluncem. Textura oleje je lehká a nemastná, rychle se vstřebává a zanechává na pokožce lehký lesk. Díky tomu je olej ze semen guavy ideální volbou pro všechny typy citlivé pleti, zejména pro použití na obličeji.
 
Olej ze semen guavy účinně podporuje tvorbu kolagenu, zlepšuje strukturu pleti, vypíná ochablou pokožku a zlepšuje její pružnost. Bylo prokázáno, že stahující a nekomedogenní vlastnosti oleje ze semen guavy prokazatelně udržují pleť bez skvrn, akné a vrásek, což z něj činí ideální složku pro přípravky proti akné. Je silným zvláčňujícím prostředkem bohatým na antioxidanty, bojuje proti předčasnému stárnutí a tvorbě vrásek, vypíná a tonizuje ochablou a povadlou pokožku a snižuje výskyt strií.
 
Olej ze semen guavy je bohatým zdrojem beta-karotenu, vitaminu A, vitaminu C, mědi, zinku a selenu, což z něj činí vynikající olej pro péči o vlasy, který se hojně používá v komerčních šamponech a kondicionérech jako přírodní složka pomáhající předcházet tvorbě lupů a obnovovat vitalitu pro silnější vlasy s leskem a třpytem. Olej ze semen Psidium Guajava také poskytuje výživu a ochranu při použití pro přirozený růst nehtů.
 
 
ÚČINKY 
  • Podporuje tvorbu kolagenu
  • Zlepšuje strukturu pokožky
  • Má adstringentní a nekomedogenní vlastnosti
  • Vhodný na akné a strie
  • Regenerační efekt
  • Účinný proti lupům
 
 POUŽITÍ 
  1. Obličej - Po vyčištění obličeje naneste několik kapek nosného oleje a vmasírujte jej do obličeje a krku. Použijte nemastný olej, aby se rychle vstřebal do pokožky.
  2. Tělo - Na pokožku můžete nanést několik kapek na jakoukoli část těla a vmasírováním ji hydratovat. Malé množství oleje můžete také přidat do koupele, aby se pomalu vsákl do pokožky. Některé oleje se skvěle hodí také k masáži.
  3. Vlasy - Když jsou vlasy suché, naneste několik kapek oleje do vlasů a vmasírujte je. Tím dosáhnete lesku a zmírníte krepatění vlasů, které budou mít hladkou a hedvábnou strukturu. Pro delší ošetření včetně pokožky hlavy můžete vybraný olej vmasírovat do vlasů a nechat působit přes noc. Po dokončení jednoduše umyjte vlasy.
 

          MASTNÉ KYSELINY

SPECIFIKACE (%)

Kyselina palmitová C16: 0

5,00 - 12,00

Kyselina stearová C18: 0

2,0 - 8,0

Kyselina olejová C18: 1 (n-9)

8,00 - 12,00

Kyselina linolová C18: 2 (n-6)

65,00 - 80,00

Kyselina alfa-linolenová C18: 3 (n-3)         

Maximálně 1,0

 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz