Nakupte nad 1000Kč a k objednávce Vám přibalíme BIO Meruňkový olej 50ml zcela ZDARMA.

NR.41 - Ashawgandha olej BIO / WILD HARVEST

Neohodnoceno
Značka: My
320 Kč 495 Kč od 320 Kč
Skladem (>5 ks) Skladem (4 ks) Zvolte variantu
Obsah
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

INCI: WITHANIA SOMNIFERA ROOT EXTRACT, SESAMUM INDICUM SEED OIL

Náš ekologicky vyrobený olej Ashwagandha Oil se vyrábí tradičním ájurvédským způsobem z kořenů Withania somnifera na bázi organického sezamového oleje, který uklidňuje vátu. Kořeny a listy rostliny ašvagandha, běžně nazývané indický ženšen a zimní třešeň, se nejčastěji používají pro své léčivé vlastnosti a právě přítomnost Withanolidů, skupiny steroidních laktonů, přispívá ke zdravotním účinkům byliny.

Původ: Indie

 banner

baner-ritual

Detailní informace

Detailní popis produktu

100_natural bio vegan saurced_sustainebly
 
Doslovný význam slova Ashwagandha je vůně koně, protože čerstvé kořeny byliny prý voní jako kůň a podle pověsti se věří, že když budete Ashwagandhu konzumovat, můžete získat sílu a vitalitu koně. Do latiny lze druhový název: Somnifera přeložit jako vyvolávající spánek.

V ájurvédské medicíně je ašvagandha charakterizována jako rasajána, což znamená, že se používá k podpoře vašeho fyzického a duševního zdraví, k obraně organismu proti nemocem a škodlivým faktorům prostředí a ke zpomalení procesu stárnutí. V Indii se ašvagandha používá jako širokospektrální lék již po staletí, ale v poslední době vědci prokázali, že bylina má protizánětlivé a antioxidační vlastnosti, které hrají hlavní roli v mnoha jejích příznivých účincích.

Olej z ašvagandy je hluboce pronikající a hřejivý olej, který vyživuje kosti, svaly a tkáně. Ašvaganda má karminativní účinek na nervový systém podporující uvolnění a zároveň tonizující a posilující nervy. Olej z ašvagandy je vhodný k ošetření unavených a namáhaných svalů. Olej z ašvagandy je vynikající pro zmírnění poruch váty, jako jsou bolesti nervů nebo svalů, špatný krevní oběh, slabost a úzkost.

Olej z ašvagandy je také mimořádně výživný a obnovuje přirozenou pružnost a elasticitu pokožky a je vynikající pro suchou nebo dehydrovanou pokožku a prevenci vrásek. Pomáhá také při zmírnění kožních onemocnění, jako je lupénka a ekzémy.

 
ÚČINKY 
  • Protizánětlivé a antioxidační vlastnosti
  • Vyživuje kosti, svaly a tkáně
  • Podporuje relaxaci a posiluje nervy
  • Vhodný k léčbě unavených a namáhaných svalů
  • Obnovuje vláčnost a pružnost pokožky
  • Prevence proti vráskám
  • Zmírňuje ekzémy
  • Vhodný na lupénku
 

POUŽITÍ 

  1. Obličej - Po vyčištění obličeje naneste několik kapek nosného oleje a vmasírujte jej do obličeje a krku. Použijte nemastný olej, aby se rychle vstřebal do pokožky.
  2. Tělo - Na pokožku můžete nanést několik kapek na jakoukoli část těla a vmasírováním ji hydratovat. Malé množství oleje můžete také přidat do koupele, aby se pomalu vsákl do pokožky. Některé oleje se skvěle hodí také k masáži.
  3. Vlasy - Když jsou vlasy suché, naneste několik kapek oleje do vlasů a vmasírujte je. Tím dosáhnete lesku a zmírníte krepatění vlasů, které budou mít hladkou a hedvábnou strukturu. Pro delší ošetření včetně pokožky hlavy můžete vybraný olej vmasírovat do vlasů a nechat působit přes noc. Po dokončení jednoduše umyjte vlasy.

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Přírodní kosmetické oleje
Certifikace materiálu: WHO-GMP, HACCP, KOSHER, HALAL, USFDA
Extrakční proces: Lisování za studena
ORGANIC: DIVOKÝ SBĚR
POUŽITÍ: KOSMETICKÝ OLEJ K VNĚJŠÍMU POUŽITÍ
SKLADOVÁNÍ: NA SUCHÉM A TEMNÉM MÍSTĚ
VÝROBCE: TERRA99 EUROPE S.R.O., Královická 544/8, Brandýs nad Labem / Stará Boleslav
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz