Vážení zákazníci, spustili jsme nový věrnostní program, registrujte se a sbírejte slevy a další výhody ještě dnes.

NR.21 - Acai Berry olej - BIO

Neohodnoceno
Značka: My
390 Kč 690 Kč od 390 Kč
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Obsah
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

INCI: EUTERPE OLERACEA FRUIT OIL

Náš ekologicky vyráběný olej z bobulí Acai se získává z malých tmavě fialových bobulí palmy Euterpe oleracea, známé také jako palma Assai, která pochází z Brazílie a dalších oblastí Jižní a Střední Ameriky. Drobné bobulky jsou již po generace ceněny místními a domorodými obyvateli říčního pralesa v Amazonii pro léčivou a energizující výživu, kterou bobule Acai poskytují jak jako jedlé plody, tak jako jejich výživný olej.

Plody Açaí skutečně obsahují úžasný výživový profil s kombinací esenciálních mastných kyselin omega-3, omega-6 a omega-9, které podporují buněčnou strukturu, fytosteroly, vitaminy B1, B2, B3, E a C, minerály jako fosfor, vápník a draslík a esenciální aminokyseliny. A co je důležité, plody Acai jsou bohaté na antokyany a fenoly, což jsou silné antioxidanty. Velmi lehký olej, který se snadno vstřebává a nezanechává pocit mastnoty, zanechává pokožku hydratovanou.

Původ: Brazílie

 banner

baner-ritual

Detailní informace

Detailní popis produktu

100_natural bio vegan saurced_sustainebly
 
Díky bohaté škále živin obsažených v oleji z bobulí Açaí a jeho působivým hydratačním schopnostem je tento olej vynikající volbou pro všechny typy pleti. Olej je však obzvláště vhodný pro použití v přípravcích péče o zralou, suchou, poškozenou nebo problematickou pleť a navíc vyhlazuje jemné vrásky. Olej z bobulí acai, který je bohatým zdrojem antokyanů (ohromující 10-30krát vyšší než v hroznech červeného vína), jemně vyrovnává tón pleti, dodává jí lesk a zdravý vzhled. Účinně obnovuje úroveň pružnosti pokožky, obsahuje antibakteriální vlastnosti a velmi snadno se vstřebává do pokožky. Olej z acai je také velmi prospěšnou složkou přípravků určených k léčbě akné, ke zmírnění otoků a ke zmírnění svalových bolestí.

Olej z bobulí Acai je bohatý na fenolické látky, má bohatý výběr výživných mastných kyselin, má protizánětlivé vlastnosti a je plný antioxidantů, které z něj činí pozoruhodnou složku pro použití v přípravcích osobní péče proti stárnutí. Vyživuje a chrání pokožku před ztrátou vlhkosti a zároveň minimalizuje výskyt jemných vrásek a odhaluje zářivější pleť. Protizánětlivý účinek oleje z plodů Acai také zmírňuje příznaky zánětlivých kožních onemocnění, jako jsou ekzémy, růžovka a lupénka.

ÚČINKY 
  • Hloubková hydratace pleti
  • Vyhlazuje jemné vrásky
  • Dodává pokožce zdravý vzhled
  • Obnovuje pružnost pokožky
  • Má antibakteriální vlastnosti
  • Vhodný na zmírnění otoků a zmírnění bolesti svalů
  • Vhodný na pokožku s akné
  • Zklidňuje příznaky zánětlivých ekzémů, růžovky a psoriázy 
 

POUŽITÍ 

  1. Obličej - Po vyčištění obličeje naneste několik kapek nosného oleje a vmasírujte jej do obličeje a krku. Použijte nemastný olej, aby se rychle vstřebal do pokožky.
  2. Tělo - Na pokožku můžete nanést několik kapek na jakoukoli část těla a vmasírováním ji hydratovat. Malé množství oleje můžete také přidat do koupele, aby se pomalu vsákl do pokožky. Některé oleje se skvěle hodí také k masáži.
  3. Vlasy - Když jsou vlasy suché, naneste několik kapek oleje do vlasů a vmasírujte je. Tím dosáhnete lesku a zmírníte krepatění vlasů, které budou mít hladkou a hedvábnou strukturu. Pro delší ošetření včetně pokožky hlavy můžete vybraný olej vmasírovat do vlasů a nechat působit přes noc. Po dokončení jednoduše umyjte vlasy.
 
 
MASTNÉ KYSELINY
SPECIFIKACE (%)
Kyselina palmitová  C16: 0
20.00 - 26.00
Kyselina palmitolejová  C16: 1 (n-7)
2,00 - 5,00
Kyselina stearová  C18: 0
1,00 - 3,00
Kyselina olejová  C18: 1 (n-9)
50,00 - 65,00
Kyselina linolová  C18: 2 (n-6)
12.00 - 15.00
Kyselina alfa-linolenová  C18: 3 (n-3)
0,30 - 1,00
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz