Vážení zákazníci, spustili jsme nový věrnostní program, registrujte se a sbírejte slevy a další výhody ještě dnes.

NR.15 - Granátové jablko olej - BIO

Neohodnoceno
Značka: My
295 Kč 525 Kč od 295 Kč
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Obsah
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
INCI: PUNICA GRANATUM SEED OIL
 
Olej ze semen granátového jablka je lehký, zvláčňující olej s hydratačními vlastnostmi pokožky, který se snadno roztírá po pokožce, aniž by zanechával mastné zbytky. Působí jako zvlhčovadlo , pomáhá udržovat vlhkost v pokožce a poskytuje vitalitu a výživu suché, vysušené a nevýrazné pokožce. Je ideálním pomocníkem pro stárnoucí a unavenou pokožku. Patří k suchým olejům a nezanechává pocit mastnoty.
 
Původ: Indie

 banner

baner-ritual

Detailní informace

Detailní popis produktu

100_natural vegan saurced_sustainebly
 
Olej z granátového jablka se získává ze semen plodů Marhaníku granátového – Punica Granatum, menšího stromu, který roste hlavně ve Středomoří.
 
Plodem je granátové jablko, které obsahuje cca 77% vody, vápník, fosfor, železo, hořčík, velké množství sodíku, draslíku, cukrů, organické kyseliny (zejména kyslinu citrónovou), z vitamínů obsahuje významně vitamín E, vitamín B (B1, B2 a B3) a vitamín C, v menší míře pak i vitamín A ve formě karotenoidů. Obsahuje též 6 esenciálních a 9 neesenciálních aminokyselin. Olejnatost granátového jablka je 16 – 25%.
 
Olej z granátového jablka je vzácným zdrojem kyseliny punicic, polynenasycené mastné kyseliny a je jedním z nejmocnějších známých rostlinných antioxidantů. Jeho vysoká odolnost proti oxidaci, je dalším důvodem, proč je tak využívaný v kosmetice. 
 
 
ÚČINKY
  • Udržuje vlhkost v pokožce
  • Regenerace a výživa suché a stárnoucí pokožky
  • Chrání kožní buňky před oxidačním poškozením
  • Chrání pokožku před volnými radikály
  • Vyhlazuje jemné linky a vrásky
  • Pomáhá zlepšit pokožku náchylnou k akné 
 

POUŽITÍ 

  1. Obličej - Po vyčištění obličeje naneste několik kapek nosného oleje a vmasírujte jej do obličeje a krku. Použijte nemastný olej, aby se rychle vstřebal do pokožky.
  2. Tělo - Na pokožku můžete nanést několik kapek na jakoukoli část těla a vmasírováním ji hydratovat. Malé množství oleje můžete také přidat do koupele, aby se pomalu vsákl do pokožky. Některé oleje se skvěle hodí také k masáži.
  3. Vlasy - Když jsou vlasy suché, naneste několik kapek oleje do vlasů a vmasírujte je. Tím dosáhnete lesku a zmírníte krepatění vlasů, které budou mít hladkou a hedvábnou strukturu. Pro delší ošetření včetně pokožky hlavy můžete vybraný olej vmasírovat do vlasů a nechat působit přes noc. Po dokončení jednoduše umyjte vlasy.
 
 
 
MASTNÉ KYSELINY
SPECIFIKACE (%)
Kyselina palmitová  C16: 0
1,00 - 4,00
Kyselina stearová  C18: 0
1,00 - 3,00
Kyselina olejová  C18: 1 (n-9)
3,00 - 7,00
Kyselina linolová  C18: 2 (n-6)
4.00 - 8.00
Kyselina punicic  C18: 3 (n-5)
70,00 - 85,00
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz