Nakupte nad 1000Kč a k objednávce Vám přibalíme BIO Meruňkový olej 50ml zcela ZDARMA.

NR.14 - Melounový olej - BIO

Neohodnoceno
Značka: My
290 Kč 490 Kč od 290 Kč
Skladem (>5 ks) Skladem (5 ks) Zvolte variantu
Obsah
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
INCI: CITRULLUS VULGARIS SEED OIL
 
Náš organicky vyrobený olej ze semínek vodního melounu je za studena lisovaný ze sluncem sušených semen  Citrullus vulgaris . Olej z vodního melounu je ultra jemný, lehký olej, který se rychle vstřebává a hluboce proniká do pokožky, hydratuje a obsahuje velké množství výživných látek. Má silné regenerační vlastnosti a pomáhá udržovat mladistvý vzhled. Je ideální pro citlivou pokožku kojenců, dětí a těhotných žen.
Nezanechává po sobě žádnou mastnou stopu.
 
Původ: Namibie

 banner

baner-ritual

Detailní informace

Detailní popis produktu

100_natural vegan saurced_sustainebly
 
Vodní meloun je plod lubenice obecné a obsahuje až 91% vody, což jej činí vítaným zavodňujícím zdrojem pro organismus. Pěstuje se hlavně v teplejších oblastech Afriky, Asie, Ameriky a Austrálie. 

Olej ze semen melounu je plný vynikajících hydratačních a protistárnoucích vlastností. A to vše bez zanechání mastných zbytků jako jiné podobné oleje. Olej z melounových semínek také funguje jako účinná bariéra pro pokožku, která pomáhá udržet její vlhkost a zabraňuje jejímu vysoušení. Olej z ootangy také pomáhá předcházet tvorbě jemných vrásek a omlazuje pleť bez života tím, že odstraňuje odumřelou nežádoucí kůži a dodává jí mladistvý vzhled. Kromě toho, že je lehký, má nulovou komedogenitu, takže je skvělou volbou pro ty, kteří mají mastnou pleť se sklonem k akné, ale přesto chtějí mít výhody používání obličejového oleje.

Olej ze semen vodního melounu zlepšuje ovladatelnost, lesk a vlhkost vlasů a jako bonus působí jako ochrana proti dráždivým látkám. Spolu s protiplísňovými vlastnostmi, protože se olej snadno vstřebává do vlasů, zvyšuje lesk a kondici a podporuje lesk. Lze jej také použít k usnadnění rozčesávání vlasů. Olej z melounových semínek je přírodní alternativou k syntetickým minerálním olejům, které se často používají ve vyráběných produktech péče o vlasy.

 
ÚČINKY OLEJE 
  • Významné anti-aging účinky, omlazuje pokožku
  • Zpevňuje a hydratuje pokožku
  • Zabraňuje vzniku strií a šupinatění pokožky
  • Vhodný při opruzeninách
  • Odstraňuje akné a lupy
  • Pokožce dodává vitamíny B a A a tím zvyšuje pružnost pokožky
  • Obsahuje Omega 6 a 9 esenciální oleje 
 

POUŽITÍ 

  1. Obličej - Po vyčištění obličeje naneste několik kapek nosného oleje a vmasírujte jej do obličeje a krku. Použijte nemastný olej, aby se rychle vstřebal do pokožky.
  2. Tělo - Na pokožku můžete nanést několik kapek na jakoukoli část těla a vmasírováním ji hydratovat. Malé množství oleje můžete také přidat do koupele, aby se pomalu vsákl do pokožky. Některé oleje se skvěle hodí také k masáži.
  3. Vlasy - Když jsou vlasy suché, naneste několik kapek oleje do vlasů a vmasírujte je. Tím dosáhnete lesku a zmírníte krepatění vlasů, které budou mít hladkou a hedvábnou strukturu. Pro delší ošetření včetně pokožky hlavy můžete vybraný olej vmasírovat do vlasů a nechat působit přes noc. Po dokončení jednoduše umyjte vlasy.
 
 
 
MASTNÉ KYSELINY
SPECIFIKACE (%)
Kyselina palmitová  C16: 0
8,00 - 13,00
Kyselina palmitolejová  C16: 1 (n-7)
Maximálně 1,00
Kyselina stearová  C18: 0
1,50 - 5,50
Kyselina olejová  C18: 1 (n-9)
21.00 - 32.00
Kyselina linolová  C18: 2 (n-6)
55,00 - 65,00
Kyselina alfa-linolenová  C18: 3 (n-3)
Maximálně 1,00
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz