Vážení zákazníci, spustili jsme nový věrnostní program, registrujte se a sbírejte slevy a další výhody ještě dnes.

COLLAGEN - Sérum 30 ml

11 hodnocení
Značka: My
499 Kč
Skladem (>5 ks)
Obsah
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Collagen sérum - obsahuje hydrolyzát rostlinného kolagenu, to je kolagen hydrolyzovaný na nižší molekulovou hmotnost, což umožňuje snadnější kompatibilitu s pokožkou za účelem zvýšení hydratačních vlastností.
 

Jedním ze základních olejů v tomto séru je Arganový olej, který je jednou z nejznámějších a nejoblíbenějším složek v kosmetice. Tento olej pleť hydratuje a zabraňuje zrychlenému procesu stárnutí.

Sérum je navíc obohaceno o výtažek z  Aloe vera, který napomáhá k regeneraci a hojení. Aloe je známá tím, že hydratuje pokožku tím, že přivádí k povrchu kyslík a zvyšuje syntézu i pevnost kožní tkáně. Je známo, že aloe zlepšuje schopnost hydratace pokožky, napomáhá odstraňování odumřelých kožních buněk a má účinnou penetrační schopnost, což přispívá k celkovému zdravému estetickému vzhledu.

 collagen

baner-ritual

Detailní informace

Detailní popis produktu

SLOŽKY A POUŽITÍ 

 Grain of corn, wheat and soy not of DSTU buy in Cherkassy

HYDROLYZOVANÝ KOLAGEN
 
je rostlinný kolagen, získaný z kukuřičných, sójových a pšeničných bílkovin. Má  uznávané výhody tradičního kolagenu a nabízí pokožce rovnocenné hydratační, pečující a tvar vyplňující účinky. Často se vyskytuje jako složka v tzv. anti-age kosmetice pro jeho schopnost zabraňovat pokožce stárnutí. Viditelně snižuje výskyt vrásek a zajišťuje dobrou hydrataci pleti.
 
NRM Aloe Vera Leaf (500 Gram) : Amazon.in: Health & Personal Care
 
Extrakt z ALOE VERA 
 
Aloe extrakt se vyrábí macerací listů Aloe Vera v sójovém oleji. Aloe je známá tím, že hydratuje pokožku tím, že přivádí k povrchu kyslík a zvyšuje syntézu i pevnost kožní tkáně.
Aloe zlepšuje schopnost hydratace pokožky, napomáhá odstraňování odumřelých kožních buněk a má účinnou penetrační schopnost, což přispívá k celkovému zdravému estetickému vzhledu.
Pokožka bude hydratovaná a získá hydratovaný a pružný vzhled. 
 
 
115 Argan Oil On White Stock Photos, Pictures & Royalty-Free Images - iStock
 
ARGANOVÝ OLEJ
 
je bohatý na kyselinu linolovou, Omega-6 a Omega-9 mastné kyseliny, které pomáhají pokožce udržovat pružnost a zároveň snižují výskyt vrásek.
 
 
 
Evening Primrose Cut Out Isolated - Free photo on Pixabay
 
PUPALKOVÝ OLEJ 
 
obsahuje vysoký obsah Omega -6 mastných kyselin. Pleť sjednocuje a projasňuje a má též schopnost pronikat do hlubších vrstev pokožky.
 
JOJOBA OIL - House of Rocem
JOJOBOVÝ OLEJ
 
je ve skutečnosti tekutý rostlinný vosk, který má podobné vlastnosti jako kožní maz. Obsahuje vitamíny A, E, D , antioxidanty a mastné kyseliny. Má vyživující a regenerační účinky, pomáhá zklidnit citlivou a zánětlivou pokožku a zároveň v ní zadržuje vlhkost.
 
 
Coconut Shredded India 200g Online at Best Price | Freshly Nuts | Lulu KSA
 
CAPRILYS - MCT 
 

Náš Caprylis je získávaný z kokosového oleje. Má vyhlazující, změkčující a zjemňující účinky. Nezanechává pleť mastnou. MCT olej prospěšný pro pokožku, přirozeně ji hydratuje a zároveň obsahuje Omega-3 mastné kyseliny.

MCT je zkratka pro triglyceridy se středně dlouhým řetězcem a označuje mastné kyseliny, které obsahují triglyceridy se střední délkou řetězce, tedy 6 až 12 uhlíků, na rozdíl od triglyceridů s kratším nebo delším řetězcem. Přirozeně se vyskytují v kokosových ořeších, kokosovém oleji a oleji z palmových jader. 

Why Is Everyone Talking About Capric Triglycerides? - The Dermatology Review 

 
 The Sweet Benefits of Squalane – 3 Graces Beauty

SQUALANE

je získávaný z cukrové třtiny, regeneruje pokožku, zmírňuje její podráždění a ulevuje suché a popraskané pleti. Zabraňuje ztrátě vody v pokožce a tím napomáhá její hydrataci. Tento nemastný olej je:

  • nekomedogenní
  • zlepšuje buněčný obrat
  • váže vlhkost a poskytuje pleti výživu
  • zlepšuje pružnost pokožky
  • zlepšuje lipidovou bariéru pokožky
  • snižuje výskyt vrásek a jemných linek
  • zlepšuje hladkost pokožky

  

 

Klinická studie po používání 2x denně 5% squalane v produktu za 28 dní

 

 
Buy Now Rosewood - Bois De Rose Essential Oil. NZ Wholesale Suppliers. –  New Zealand Candle Supplies
 
Olej z RŮŽOVÉHO DŘEVA
 
z udržitelně vytěženého dřeva stromu Aniba Rosaeodora pocházelícího z brazilských lesů. Je vhodný pro jakýkoliv typ pleti, včetně mastné, citlivé i zralé. Často se používá jako základní tón v parfémech a vůních.
 
 
Elemi Resin - Your online store
 
ELEMI
 
je olej z přirozeně se vyskytující  žluté pryskyřice vysokých tropických stromů, které rostou v deštných pralesích, převážně na Filipínách. Má hřejivou, citronově – kořeněnou vůni. Vyživuje a regeneruje pokožku, má antihistaminové účinky a obsahuje přirozené antioxidanty. Emočně podporuje duševní rovnováhu.
 
✓ vitamin e free vector eps, cdr, ai, svg vector illustration graphic art
VITAMIN E
 
Vitamín E neboli Tocopherol má v přírodě důležitou funkci a to proti zamezení žluknutí a oxidaci bez přidání jakýchkoliv syntetických látek. Pochází z přirozeně z rostlinných zdrojů bez GMO , slunečnicového a sojového oleje. Má vysoký obsah d-alpha- tocopherolu, který pomáhá neutralizovat volné radikály, hydratuje pokožku a zabraňuje poškození volnými radikály vyvolanému UV zářením. Sám o sobě pak obnovuje pružnost a zlepšuje vzhled suché a poškozené pleti.
 

 

Použití:
 
Ráno a večer naneseme několik kapek séra na čistou a hydratovanou pokožku. Jemně vmasírujeme.
 

 

 
 
 
 
 

Doplňkové parametry

Kategorie: Séra
SKLADOVÁNÍ: NA SUCHÉM, CHLADNÉM A TEMNÉM MÍSTĚ
VÝROBCE: TERRA99 EUROPE S.R.O.
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz