Přírodní kosmetické oleje

prirodni-kosmeticke-oleje

 

Proč jsme se rozhodli právě pro kosmetické oleje?

Když jsme začali koketovat s kosmetikou a přemýšlet jakým směrem se chceme ubírat, rovnou jsme měli jasno v jedné věci! Chceme pro své klienty a budoucí zákaznice jen to nejlepší. A co je nejlepší pro tělo i mysl? Sama příroda.

Volba kosmetických olejů byla jasná, ale také jsme věděli, že lehce riskantní. Ženy se jich bojí, nelákají je už jen svým názvem „oleje“  a co v nás olej evokuje? Mastnotu.

Paradoxně pokud se olej nanáší na suchou pokožku, má na pleti úplně obrácený efekt a může ji dokonce vysušovat.

U nás najdete jen 100 % čisté, přírodní, rostlinné oleje, lisované za studena. Podporují regeneraci, zjemňují a vyživují. Díky čistě  přírodnímu složení posilují přirozenou funkci pokožky. Mohou se používat jak čisté, tak i přimíchané do krému. To znamená, že když máte nějaký svůj „zajetý“ oblíbený produkt a nechcete se ho vzdát, přesto by jste, ale vyzkoušela olej, tak stačí když přidáte pár kapek do svého produktu který jste zvyklá běžně používat.

Naše oleje se používají pro oblast obličeje, krku, dekoltu a pokožky hlavy. Všechny produkty kosmetiky MY jsou vyráběny s respektem k přírodě a v každém kroku procesu výroby je kladena maximální pozornost na kvalitu.

Při výrobě nejsou používána žádná chemická rozpouštědla, žádné vysoké teploty a ani se neprovádí žádná chemická rafinace, aby se změnil stav (barva, vůně) oleje.

Kosmetické oleje VŽDY nanášíme na vlhkou pokožku, to je gró jejich účinnosti.