Nakupte nad 1000Kč a k objednávce Vám přibalíme BIO Meruňkový olej 50ml zcela ZDARMA.

ALGAE - CERAMIDE Sérum 30 ml

12 hodnocení
Značka: My
499 Kč
Skladem (>5 ks)
Obsah
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Sérum s obsahem mořských řas a ceramidůALGAE je skupina mořských řas, která má pozitivní vliv na kůži.

Laminaria digitata je velká, hnědozelená řasa, které se daří hluboko v severním Atlantiku. Tento druh mořské řasy je bohatý na vitaminy, minerály a různé stopové prvky.  

Mořské řasy jsou nejen výživné, ale dokážou také obnovit rovnováhu epidermálních lipidů v pokožce, takže pleť vypadá svěže a zářivě. Podporují tvorbu kolagenu, zlepšují funkci kožní bariéry a udržují pokožku hydratovanou. 

Ceramidy, jako je CERAMID NP, jsou považovány za strukturální podporu buněk a zlepšují buněčnou integritu. Ceramidy také zvyšují produkci kolagenu. Při mírném zvýšení množství ceramidu dochází k homeostatické syntéze extracelulární matrix, a tedy ke zvýšení množství kolagenu.

Toto zvýšení produkce kolagenu jde ruku v ruce se schopností ceramidů zvyšovat buněčný obrat. Ceramidy NP posilují a chrání pokožku před transepidermální ztrátou vody (TEWL), a pomáhají zlepšovat integritu epidermis a zároveň poskytují ochranu před poškozením

Hlavní složkou olejovou složkou je Marulový olej, který má regenerační a anti–ageingové vlastnosti. Dalšími přírodními složkami jsou Pupalkový olej, olej z Arktické brusinky a Jojobový olej. Sérum pokožku vyživuje a působí pozitivně proti škodlivému UVA a UVB zářením.

algae

baner-ritual

Detailní informace

Detailní popis produktu

SLOŽKY A POUŽITÍ

 

Stortare - Røvær Havbrukssenter

Extrakt z mořské řasy LAMINARIA DIGITATA
 
tato řasa se vyskytuje se v Atlantském oceánu. Je velmi bohatá na jód, vyznačuje se především vlastnostmi buněčné obměny a proto má na pokožku regenerační a revitalizační účinek.Má schopnost nastolit minerální rovnováhu v pleti.
 
Soya Bean Benefits for Weight Loss, Hair, Arthritis, Cholesterol, Breast  Cancer - Health Total
Extrakt ze sóji s CERAMIDY NP
 
zlepšuje dlouhodobou hydrataci pokožky a  zároveň ji chrání  před poškozením způsobeným sluncem a znečištěním. Ceramidy zlepšují texturu pokožky, dodávají jí vláčnost a pomáhají zklidnit známky citlivosti. Tento extrakt zároveň zvyšuje produkci kolagenu v kůži.
 
NRM Aloe Vera Leaf (500 Gram) : Amazon.in: Health & Personal Care
 
Extrakt z ALOE VERA 
 
Aloe extrakt se vyrábí macerací listů Aloe Vera v sójovém oleji. Aloe je známá tím, že hydratuje pokožku tím, že přivádí k povrchu kyslík a zvyšuje syntézu i pevnost kožní tkáně.
Aloe zlepšuje schopnost hydratace pokožky, napomáhá odstraňování odumřelých kožních buněk a má účinnou penetrační schopnost, což přispívá k celkovému zdravému estetickému vzhledu.
Pokožka bude hydratovaná a získá hydratovaný a pružný vzhled.
 
Marula Oil | Organic Marula Seed Oil - Nature In Bottle
 
MARULOVÝ OLEJ
 
je získávaný z jader stromu Sclerocarya Birrea pocházejícího z Afriky. Tento olej má přezdívku "Elixír mládí" zejména pro své pro své revitalizační schopnosti. Je ideální i pro problematickou a poškozenou pokožku. Obsahuje mnoho mononenasycených mastných kyselin a přírodních antioxidantů a zároveň je velmi oblíbený také jako olej na vlasy.
 
Cranberry — Perrys Fruit & Nut Nursery
 
Olej z ARKTICKÉ BRUSINKY
 
Brusinky rostou v lesích arktické tundry. Tento olej je vhodný pro zralou pleť, má silné hydratační a  anti-agingové účinky. Používá se též jako jemný UV filtr proti slunečnímu záření. Proti běžnému brusinkovému oleji má vyšší hladinu tokotrienolů a má nejvyšší známý přírodní obsah gama-tokotrienolů. Tokotrienol je vzácný druh přírodního vitamínu E a je přírodní antioxidant. Má dokonalý poměr Omega 3, 6 a 9 esenciálních mastných kyselin, které se dobře vstřebávají do pokožky. 
 
 
Evening Primrose Cut Out Isolated - Free photo on Pixabay
 
PUPALKOVÝ OLEJ 
 
je tvořen řadou různých prospěšných složek, včetně omega-6 kyselin, omega-9 kyselin a kyseliny stearové. Klíčovými složkami pupalkového oleje jsou esenciální mastné kyseliny, které pomáhají posilovat kožní bariéru a snižovat ztrátu vlhkosti. 

Kyselina linolová, která se nachází v pupalkovém oleji, je omega-6 mastná kyselina, která podporuje zdraví pokožky posílením kožní bariéry, ochranou vody v pokožce a regulací produkce kožního mazu. Pokud má pokožka nedostatek esenciálních mastných kyselin, může to vést k suché, drsné nebo šupinaté pokožce.

 
JOJOBA OIL - House of Rocem
JOJOBOVÝ OLEJ
 
je ve skutečnosti tekutý rostlinný vosk, který má podobné vlastnosti jako kožní maz. Obsahuje vitamíny A, E, D , antioxidanty a mastné kyseliny. Má vyživující a regenerační účinky, pomáhá zklidnit citlivou a zánětlivou pokožku a zároveň v ní zadržuje vlhkost.
 
Coconut Shredded India 200g Online at Best Price | Freshly Nuts | Lulu KSA
 
CAPRILYS - MCT 
 

Náš Caprylis je získávaný z kokosového oleje. Má vyhlazující, změkčující a zjemňující účinky. Nezanechává pleť mastnou. MCT olej prospěšný pro pokožku, přirozeně ji hydratuje a zároveň obsahuje Omega-3 mastné kyseliny.

MCT je zkratka pro triglyceridy se středně dlouhým řetězcem a označuje mastné kyseliny, které obsahují triglyceridy se střední délkou řetězce, tedy 6 až 12 uhlíků, na rozdíl od triglyceridů s kratším nebo delším řetězcem. Přirozeně se vyskytují v kokosových ořeších, kokosovém oleji a oleji z palmových jader. 

Why Is Everyone Talking About Capric Triglycerides? - The Dermatology Review

 

 
 The Sweet Benefits of Squalane – 3 Graces Beauty

SQUALANE

je získávaný z cukrové třtiny, regeneruje pokožku, zmírňuje její podráždění a ulevuje suché a popraskané pleti. Zabraňuje ztrátě vody v pokožce a tím napomáhá její hydrataci. Tento nemastný olej je:

  • nekomedogenní
  • zlepšuje buněčný obrat
  • váže vlhkost a poskytuje pleti výživu
  • zlepšuje pružnost pokožky
  • zlepšuje lipidovou bariéru pokožky
  • snižuje výskyt vrásek a jemných linek
  • zlepšuje hladkost pokožky

  

 

Klinická studie po používání 2x denně 5% squalane v produktu za 28 dní

 
 
 
Buy Now Rosewood - Bois De Rose Essential Oil. NZ Wholesale Suppliers. –  New Zealand Candle Supplies
 
Olej z RŮŽOVÉHO DŘEVA
 
z udržitelně vytěženého dřeva stromu Aniba Rosaeodora pocházelícího z brazilských lesů. Je vhodný pro jakýkoliv typ pleti, včetně mastné, citlivé i zralé. Často se používá jako základní tón v parfémech a vůních.
 
 
Mandarins - Camposol
 
MANDARINKOVÝ OLEJ
 
lisovaný za studena z kůry plodů Citrus reticulata rostoucích v sadech jihoitalského venkova. Má neobvyklou pikantní, svěží a citrusovou vůni. Pomáhá snižovat nežádoucí virovou a bakteriální aktivitu a má vyhlazující účinky na pleť. Emočně a energeticky snižuje negativní účinky každodenního stresu a podporuje klidný a hluboký spánek.
 
 
✓ vitamin e free vector eps, cdr, ai, svg vector illustration graphic art
VITAMIN E
 
Vitamín E neboli Tocopherol má v přírodě důležitou funkci a to proti zamezení žluknutí a oxidaci bez přidání jakýchkoliv syntetických látek. Pochází z přirozeně z rostlinných zdrojů bez GMO , slunečnicového a sojového oleje. Má vysoký obsah d-alpha- tocopherolu, který pomáhá neutralizovat volné radikály, hydratuje pokožku a zabraňuje poškození volnými radikály vyvolanému UV zářením. Sám o sobě pak obnovuje pružnost a zlepšuje vzhled suché a poškozené pleti.
 
 
 
INGREDIENTS / INCI:
 
Sclerocarya Birrea Seed Oil , Squalane, Oenothera Biennis Seed Oil, Oxycoccus Palustris Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Laminaria Digitata Extract, Glycine Soja Seed Extract & Ceramide NP, Aloe Barbadensis Leaf Extract, D-Alpha Tocopherol, Aniba Rosaeodora Wood Oil, Citrus Reticulata Peel Oil, Linalool, Geraniol, Limonene, Benzyl Benzoate
 
 
 
 

 Použití:

 
Ráno a večer naneseme několik kapek séra na čistou a hydratovanou pokožku. Jemně vmasírujeme.

Doplňkové parametry

Kategorie: Séra
SKLADOVÁNÍ: NA SUCHÉM, CHLADNÉM A TEMNÉM MÍSTĚ
VÝROBCE: TERRA99 EUROPE S.R.O.
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz