Vážení zákazníci, spustili jsme nový věrnostní program, registrujte se a sbírejte slevy a další výhody ještě dnes.

ACNENO Sérum 30 ml

2 hodnocení
Značka: My
449 Kč
Skladem (>5 ks)
Obsah
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
AcneNo je složené ze 100 % přírodních látek a extraktů, které pomáhají hojit a zlepšovat problematickou pokožku. Toto bezvodé sérum je absolutně nemastné a zanechává hedvábný pocit.
 
Důležitou vlastností tohoto séra je, že pokožku nezatěžuje a má skvělé hojivé účinky. Významnou roli zde má Bakuchiol, neboli přírodní retinol, který uvolňuje ucpané póry a aktivní přírodní látka Clear Oleoactif®, která má silný protizánětlivý účinek.  Sérum je vyvinuto tak, aby napomáhalo k léčbě akné, ale přesto pleť nevysušovalo a zanechávalo ji vyživenou a vláčnou. Jedním z nejčastějších problémů u pleti s akné bývá právě její dehydratace.
 
acneno

baner-ritual

Detailní informace

Detailní popis produktu

SLOŽKY PRODUKTU A POUŽITÍ

 

Buy Bakuchiol - Ingredients Online | Faithful to Nature

BAKUCHIOL - Sytenol® A

přírodní RETINOL má pozitivní účinky na kůži poškozenou akné několika způsoby (doloženo studiemi in vitro a in vivo): SYTENOL A je 100% přírodní látka, Která je svými účinky je srovnatelná s retinolem, ale je výrazně hydrolyticky a fotochemicky stabilní. Navíc vykazuje mnohem menší podráždění a senzibilizaci kůže. Často bývá zaměňován s Babchi oil nebo Bakuchi Oil, který obsahuje jen 1-12 % Bakuchiol. Kdežto Sytenol A obsahuje min. 99 % čistého Bakuchiolu.

  • zabraňuje peroxidaci kožních lipidů a nedochází k poškození ochranného pláště pokožky
  • kontroluje nadměrné množení bakterií na kůži
  • inhibuje prozánětlivé geny a enzymy
  • snižuje keratinizaci kůže

 Navíc bojuje proti stárnutí kůže, a to tak, že:

  • má stimulační účinek na kolagen
  • zvyšuje pružnost a pevnost pokožky
  • redukuje vrásky

Camelina seeds and oil - Signé CamélineTOMILLO 

CLEAR Oleoactif®

Tymián obecný byl vybrán po důkladném prověření jeho optimální účinnosti. Jedná se o rostlinu z čeledi Lamiaceae, divokou a ekologickou, typickou pro oblast jižní Francie zvanou "Garrigues". Byly identifikovány dvě hlavní sloučeniny: thymol a karvakrol. Tyto dva specifické polyfenoly, extrahované z více než 90 % v přípravku CLEAR Oléoactif®, jsou dobře známé pro své silné antioxidační, antimikrobiální a protizánětlivé vlastnosti.

CLEAR Oléoactif® je synergický komplex tymiánu a panenského oleje z kamélie. Ačkoli se to může zdát kontraintuitivní, oleje jsou kompatibilní s mastnou pletí. Pokožka potřebuje olej, aby byla chráněná a aby se zabránilo ztrátě vody. CLEAR Oléoactif®, usnadňuje pronikání účinných látek do mazových kanálků a olej z kamélie je velmi bohatý na kyselinu α-linolenovou (ω3) a na kyselinu linolovou (ω6). Vědecké studie ukazují, že pleť se sklonem k akné má ve skutečnosti nedostatek kyseliny linolové. 

Účinné složení na bázi oleje získané patentovanou technologií zeleného procesu extrakce Oléo-éco. Dodává poškozené pleti mastné kyseliny, které potřebuje. Vykazuje účinnost už při prvním použití.
 
 
Výsledky:
Již při prvním použití
  • Snížení retenčních lézí – 36%
  • Snížení zánětlivých lézí – 15%
  • Sekrece kožního mazu – 35%
  • Zarudnutí způsobené zánětem – 11,5%

 

 

 

 

Moringa Oleifera Leaf (Daun Kelor) - Balicious.id

MORINGOVÝ OLEJ
 
získává se ze semen stromu Moringa oleifera nazývaného také jako zázračný strom.  Vyniká tím, že je vhodný pro všechny typy pleti. Pokožku zanechává hydratovanou, aniž by zanechával mastný film. Má antibakteriální vlastnosti a je velmi oblíbeným olejem v přírodní kosmetice pro jeho schopnost zanechávání hladké a sametové pokožky.
 
Pracaxí – Vishwa Aroma 
 
PRACAXI OLEJ
 
ze semen stromů Pentaclethra Macroloba, který obsahuje jednu z nejvyšších koncentrací kyseliny behenové (mastné kyseliny odpovědné za hydrataci a ochranu při používání v kosmetice). Zmírňuje výskyt jemných vrásek a je vysoce nekomedogenní a proto vhodný pro mastnou pleť se sklony k akné. Má vysoké antiseptické účinky a využívá se i v boji proti striím.
 
RAKYTNÍK ŘEŠETLÁKOVÝ | Moveeatforlife 
 
RAKYTNÍKOVÝ OLEJ
 
tento olej z bobulí Rakytníku obsahuje Omega 6 a 7 mastné kyseliny. Je ideální pro problematickou pleť, pomáhá regulovat její zarudnutí a zklidnit záněty. Obsahuje betakaroteny a je ideální i jako péče po opalování.
 
MarketSimple | Guava, a tropical fruit roughly the size of a tennis ball
GUAVA OLEJ
 
za studena lisovaný, ze semen Psidium Guajava (tropické ovoce) z Mexika, Střední a Jižní Ameriky. Podporuje tvorbu kolagenu, zlepšuje texturu a elasticitu pokožky. Je bohatým zdrojem vitamínu A, C, betakarotenu, zinku, mědi a selenu.
 
JOJOBA OIL - House of Rocem 
JOJOBOVÝ OLEJ
 
je ve skutečnosti tekutý rostlinný vosk, který má podobné vlastnosti jako kožní maz. Obsahuje vitamíny A, E, D , antioxidanty a mastné kyseliny. Má vyživující a regenerační účinky, pomáhá zklidnit citlivou a zánětlivou pokožku a zároveň v ní zadržuje vlhkost.
 
The Sweet Benefits of Squalane – 3 Graces Beauty 

SQUALANE

je získávaný z cukrové třtiny, regeneruje pokožku, zmírňuje její podráždění a ulevuje suché a popraskané pleti. Zabraňuje ztrátě vody v pokožce a tím napomáhá její hydrataci. Tento nemastný olej je:

  • nekomedogenní
  • zlepšuje buněčný obrat
  • váže vlhkost a poskytuje pleti výživu
  • zlepšuje pružnost pokožky
  • zlepšuje lipidovou bariéru pokožky
  • snižuje výskyt vrásek a jemných linek
  • zlepšuje hladkost pokožky

  

 

Klinická studie po používání 2x denně 5% squalane v produktu za 28 dní

 

Coconut Shredded India 200g Online at Best Price | Freshly Nuts | Lulu KSA
CAPRILYS - MCT 
 

Náš Caprylis je získávaný z kokosového oleje. Má vyhlazující, změkčující a zjemňující účinky. Nezanechává pleť mastnou. MCT olej prospěšný pro pokožku, přirozeně ji hydratuje a zároveň obsahuje Omega-3 mastné kyseliny.

MCT je zkratka pro triglyceridy se středně dlouhým řetězcem a označuje mastné kyseliny, které obsahují triglyceridy se střední délkou řetězce, tedy 6 až 12 uhlíků, na rozdíl od triglyceridů s kratším nebo delším řetězcem. Přirozeně se vyskytují v kokosových ořeších, kokosovém oleji a oleji z palmových jader. 

Why Is Everyone Talking About Capric Triglycerides? - The Dermatology Review

 

Sacha inchi: tutti i benefici della pianta sudamericana - Vivo di Benessere  
 
SACHA INCHI OLEJ
 
je velmi bohatý na esenciální mastné kyseliny, Omega 3, Omega 6 a Omega 9. Tento olej je velmi zvlhčující a eliminuje bakterie hlubokým pronikáním do pórů pokožky, aniž by je ucpával.
 
Papája stock fotografie, royalty free Papája obrázky | Depositphotos 
 
PAPAJOVÉ ENZYMY s laktobacily
 
extrahované z ovocné dužiny tropického ovoce udržitelnými způsoby. Mají skvělé exfoliační účinky, odstraňují vnější vrstvy odumřelých buněk. Papain obsažený v ovoci má zklidňující účinky. Enzymy maximalizují také trvanlivost produktu bez jakékoliv přidané chemie či syntetických látek.
 
Magnolię opanowała szara pleśń - e-ogrody - Choroby roślin, szkodniki 
 
EXTRAKT Z MAGNOLIE
 
získává se z kůry rostliny Magnolie lékařské. Má antibakteriální a protiplísňové účinky, je vhodný na akné  i proti stárnutí pokožky. 
 
Certified Organic Radice di Liquirizia In Polvere Glycyrrhiza Glabra  Glicirrizina 50g Libera LA NAVE| | - AliExpress
EXTRAKT Z LÉKOŘICE
 
po staletí známá díky svým bělícím účinkům na pokožku. Výluh z kořene pro jasnější a sjednocenou pleť používaly už naše prababičky. Lékořice pleť vyživuje, posiluje, zklidňuje a zvlhčuje. Je vhodná i pro citlivou pokožku. Působí proti začervenání i akné. Je vhodná na kožní problémy, jako je dermatitida, lupénka a rosacea. Působí na pigmentové skvrny, které zesvětluje a bojuje proti vzniku dalších. Extrakty z této rostliny se v kosmetice často využívají jako náhrada chemických bělících složek.
 
Jak udržet čerstvý rozmarýn doma na zimu 
 
EXTRAKT Z ROZMARÝNU
 
je antiseptický, protizánětlivý a antimikrobiální. Použitím extraktu z rozmarýnu se v přírodní kosmetice zamezuje žluknutí a oxidaci produktů.
  
 
 
Copaiba Balsam Essential Oil | Organic Copaifera Officinalis Resin Oil -  Nature In Bottle
 
COPAIBA
 
z olejové pryskyřice tzv. Copaiba  získáván z darů Amazonie. Má skělé léčivé vlastnosti. Emocionálně působí uklidňujícím dojmem a proto je také hojně využíván v aromaterapii, wellness a pro relaxační procedury. Má zemité tóny  a napomáhá při problémech se spánkem. O tomto oleji se navíc říká, že má afrodiziakální účinky.
 
 
SLOŽENÍ / INCI:
 
Squalane, Caprilys / Capric Triglyceride, Moringa Oleifera Seed Oil, Pentaclethra Macroloba Seed Oil, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Psidium Guajava Seed Oil,  Simmondsia Chinensis Seed Oil, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Lactobacillus/Papaya Fruit Ferment Extract & Carica Papaya  Seed Oil,Camelina Sativa Seed Oil, Thymus Vulgaris Flower/Leaf/Stem Extract, Copaifera Officinalis Resin Oil,  Bakuchiol, Magnolia Officinalis Berk Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Rosmarinus Officinalis,  Limonene, Linalool, Geraniol

 

 
Použití:
 
Ráno a večer naneseme několik kapek séra na čistou a hydratovanou pokožku. Jemně vmasírujeme.
 
 
 

 

 

           

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Akné a problematická pleť
SKLADOVÁNÍ: NA SUCHÉM, CHLADNÉM A TEMNÉM MÍSTĚ
VÝROBCE: TERRA99 EUROPE S.R.O.
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz